Hello BYE! Partner van Trailrunnen

Trailrunners houden van het buiten zijn: de natuur, de omgeving, het ontdekken, het avontuur, de beleving, de seizoenen en het genieten. Heerlijk! Fijn! Mooi! Lekker! Dat zijn steevast de antwoorden die je terugkrijgt van trailrunners na ‘een mooi rondje’ of bij trailrunnen. Er wordt stilgestaan voor een mooie foto, genoten van een stukje ‘modderstampen’ of van een gaaf vergezicht en uitkijktorens worden met plezier beklommen. Er wordt hard gewerkt, maar zeker zo hard genoten, van de dieren en al wat het bos, de heide of het vennengebied te bieden heeft. Mooie paddenstoelen of bloemen, kleine watertjes of gave paadjes… Hoe dan ook, genieten staat centraal!

Trailrunners zijn dus ook wel levensgenieters, en trailrunnen is a way of life. Ze houden van lekker en gezond. Een biertje op zijn tijd is prima, maar bij een trail gaan nootjes mee, gedroogde vruchten en pure chocolade. Voldoende water en een smakelijke sportdrank. Op de verzorgingsposten aangevuld met lekkers: zoute crackers, chips, pinda’s of M&M’s.

Niet zo lang geleden werden wij via via benaderd door sportvoeding. Met een gezonde interesse, maar tegelijk positief kritisch, gingen wij in gesprek, want belangrijk was wel, het moet wel lekker zijn! Sportdrank werd geproefd: He, fijn, niet zo zoet en chemisch maar lekker fris en smakelijk! Reepjes in biologisch afbreekbare verpakking werden opengemaakt, de smaak appel & kaneel, een soort van appeltaartvulling maakte mij blij. Lekker! Fijn ook dat ze niet bevriezen of smelten en ook nog goed in delen te eten zijn. Het blijft niet plakken in je mond en de smaak is oprecht genieten. Fijn! En toen kwamen er nog een soort buisjes tevoorschijn. Nieuwsgierig keken we ernaar. Wat is dit? Een was een Energy Shot. Enigszins lacherig testte Cor het, je moet weten, hij start de dag met 10 espresso en ontbijt nooit. Spottend zegt hij zelf vaak dat zijn lichaam niet veel doet met cafeïne of andere opwekkende middelen. We hadden de dagen ervoor drukke dagen gehad en waren wat moe, dus lacherig proefden we aan het energiedrankje wat in een klein buisje zat. Het smaakte fris, wat korrelig als een vitamine C drankje, maar alleszins prettig van smaak. Beter nog, het werkte! Cor werd oprecht mega opgewekt ervan! Haha. We hebben er wel lol om gehad. Super power! Naast een Energy Shot heeft BYE ook een Magnesium Shot, in vloeibare vorm. Ook deze geproefd en wat heel licht ijzerachtigs, maar ook niet onprettig van smaak, en heel handig voor iedereen die weleens een zout-tekort heeft na een lange inspanning, het wordt heel snel opgenomen. Kortom, de smaaktest was geslaagd. En, nog leuker was, dat we vorige week gebeld werden en dat BYE heel graag voor een samenwerking met Trailrunnen.nl gaat. Dus, vanaf deze week, bij ieder event, op iedere verzorgingspost, heel fijne sportdrank van BYE – Boost Your Energy en voor iedereen die zelf de smaaktest wel eens wil doen een leuke aanbieding! Want met de code Trailrunnen15 krijg jij als deelnemer 15% korting op je gehele bestelling via de site: https://b-y-e.nl. Hoe gaaf is dat? #HelloBYE #TrailrunnenNL #BYE #BoostYourEnergy #Korting.

TOP