Laatste informatie (Racebrief)

NEED TO KNOW

Super TOF dat je meedoet aan deze Trail, georganiseerd door Trailrunnen.NL! Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken. Heb je na het lezen van de Racebrief nog vragen? Mail of bel ons dan op: info@trailrunnen.nl of Cor 06-363 14 960.

Wij zijn #trailrunnenNL

Wij zijn  Cor & Geraldine

Meer trails? Bekijk zie hier

 

NICE TO KNOW

Routes

De routes van al onze Regular trails (10 en 20K) zijn uitgepijld en daarnaast wordt de GPX beschikbaar gesteld. In de briefing vertellen we je de bijzonderheden over de route en het gebied. Let op, er zijn altijd 2 afstanden bij de kruising wordt dit aangegeven. Loop je een Special dan is de afstand en starttijd natuurlijk anders maar ook dan mag je wederom een week vooraf de racebrief verwachten met gpx.

Verzorgingspost

Onze vrijwilligers staan voor je klaar op de verzorgingspost op de route. Zij helpen je met het  aanvullen van de kcal en water (of sportdrank). Je vindt de verzorgingsposten ongeveer om de 10K.

Denk je wel zelf aan een drinkbekertje?

Op onze trails verwachten we dat jij denkt aan een goede voorbereiding. Racevest of drinkgordel, voldoende water en kcal en denk ook aan je veiligheid.

Ook bij de finish vind je een verzorgingspost met chips, tucs, nootjes, chocopinda's, winegums en meer.

Onze partner BYE(Boost Your Energy) verzorgt voor jou de sportdrank en Filou natuurlijk het Finishersbiertje! #ToeAanEenFilou

 

HOW DO WE DO IT

  • Parkeren doe je altijd dichtbij, wij organiseren kleinschalige evenementen dus dat is goed geregeld;
  • Wanneer jij je digitale ticket op je telefoon laat zien, dan schrijven we een startnummer op naam voor je uit; 
  • Dat kan vanaf 11:00 uur;
  • De start is om 11:30 uur; 
  • 5 minuten voor aanvang is er een korte briefing, zorg dat je klaar staat, de start is direct hierna;
  • Wij wachten op je bij de finish voor een high-five en natuurlijk een finishersbiertje!

Dit spreken we af

Vooraf

Een ticket gekocht? Dan zien we je natuurlijk heel erg graag! Kun je toch niet? We doen niet aan restitutie, maar je bent altijd vrij om jouw ticket kosteloos om te zetten, naar een andere afstand of naar een andere loper. Daarover hoef je ons niet te mailen, we regelen dat gewoon ter plaatse voor je, als je jouw startnummer ophaalt. Lekker simpel.

Wil je meer lopen? Dan betaal je het verschil bij(contant en gepast), bij het ophalen van je startnummer. Loopt er iemand anders op jouw naam? Zorg dan dat jij de Racebrief en het de mail van TicketCrew doorstuurt. 

Wil je snel je startnummer ophalen bij ons? Zorg dan dat je jouw digitale ticket (TicketCrew) op je telefoon klaar hebt staan. 

Besluit je op het laatste moment om deel te nemen? Geen punt, de tickets staan altijd tot de dag van het evenement open en mocht je echt last minute willen meedoen? Daginschrijving kan altijd! Hiervoor kom je (liefst ruim op tijd), betaal je contant en gepast (+€2,50 op de voorverkoopprijs) en schrijven wij een persoonlijk startnummer voor je uit.

Tijdens

  • Op iedere trail vind je minimaal 1 Verzorgingsposten en staan onze vrijwilligers voor je klaar; 
  • Enjoy Life: Geniet van het leven! Maar zorg ook goed voor jezelf: een racevest, met voldoende eten en drinken en natuurlijk een eigen bekertje!  
  • Explore Nature: Ontdek buiten, maar graag met respect naar de natuur, we gooien geen afval weg en we maken niets kapot. We willen dus na afloop geen verpakkingen van voeding of dergelijke terugvinden op het parcours of bij de finish. We zorgen voor voldoende vuilniszakken bij de verzorgingsposten.
  • En tot slot, Be nice: We zijn hier samen, wees aardig voor elkaar, help elkaar waar nodig, wees aardig voor onze vrijwilligers en ga netjes om met de andere gebruikers van het gebied.
TOP