3-9 | Trail-Experience @Maaspark

TICKETS BESCHIKBAAR |  Soms word je verrast door een bijzonder gebied…

Trail Experience Maaspark – meer dan een ‘rondje rennen’. Vind jij t leuk om te genieten van de natuur? Bos te ontdekken en verrast te worden door de mooiste plekjes van NL? Dan is deze belevingstrail er voor jou! Genieten op jouw tempo en met oog voor de mooiste plekjes waar vrijwilligers voor je klaarstaan om jou te vertellen over dit bijzondere gebied! Geniet en beleef, Bij TrailrunnenNL samen met Stichting de Meulebeek en in het bijzondere Maaspark Wanssum Ooijen. Wij organiseren deze trail ‘met de seizoenen’ mee, dus ieder seizoen een ander accent en beleving. Je komt lekker trailrunnen, wandelen, power-hiken, slow-runnen of hardlopen, maar bovenal genieten en beleven. Enjoy life – Explore Nature.

Maaspark Ooijen, het grootste aaneengesloten gebied van Noord-Limburg met 550 hectare Maasnatuur. Je vindt er de Maasduinen, bossen en vooral veel water. Grondwater wat via plassen, beken en moerassen richting de Maas stroomt, wat zorgt voor een zeer gevarieerd natuurgebied met een uitzonderlijke ecologische rijkdom. Paden, maar ook kilometers struikgebied, wat voor trailers natuurlijk fantastisch is! Vlonderpaden en stapstenen vind je hier niet voor niets, want vrijwel jaarlijks bij hoog water op de Maas, gaan de hoogwatergeuzen mee stromen en vult ook de oude Maasarm zich met Maaswater en kan je via hoger gelegen paadjes en stapstenen toch nog je trail lopen.

We starten en finishen bij de gezellige Forellenkwekerij Keizersberg die is gelegen rondom de prachtige molen. Een heerlijk terras, speeltuintje voor de deur en de hele familie kan heerlijk mee en dit bijzonder unieke gebied komen ‘experiencen’.  Alvast een kijkje nemen? www.keijzersberg.nl

  • DATUM 3-9-2022
  • LOCATIE Keizersberg, Boltweg 15, Blitterswijck
  • AFSTAND +/-10K en +/- 20K
  • STARTTIJD11:30 of 12:00 uur

Eerst oefenen, dan deelnemen?

Bekijk het Start2Ultra programma van Cor

Bekijk meer regulars

Trails met afstanden van 5 tot 25 kilometer

Laad meer
TOP