Partners

Samen met Trail-Hosts, de ambassadeurs van onze gebieden, en ons vaste en ervaren team van zeer betrokken trailrunners, organiseren we trails in de mooiste gebieden van Nederland.

We doen dit natuurlijk niet alleen. Want naast onze horecapartners heeft TrailrunnenNL een aantal partners waar we zeer trots op zijn!

Energie voor je trails

BYE – Boost Your Energy 

Is voor en door duursporters gecreëerd. Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier in biologisch afbreekbare verpakking. Je vindt bij al onze events BYE Sportdrank op onze Verzorgingsposten. Ben je enthousiast? Dan kun je met een leuke korting de producten bestellen via hun site. Met de code trailrunnen20 krijgt iedere deelnemer 20% korting op zijn gehele bestelling. Hello! BYE, een goed begin, #HelloBYE!

Check de BYE! Nutrition Event Kalender voor al hun toffe events.

 

 

 

Finish jouw Special Trail met een Filou

Filou

is een heerlijk Belgisch speciaal biertje van Kasteel Brouwerij. Een blonde voor ondeugende mensen zonder kwade bedoelingen. Een allemansvriend. Bij alle Specials is er voor iedereen bij de finish een Filou biertje, (let op: 8.5 %) want na zo’n Trail ben jij toch ook #ToeAanEenFilou?

Proud to Present: Official partner of Columbia Sportswear

Columbia 

Columbia is dé hoofdsponsor van een aantal heel grote trails in het buitenland en in ons eigen gezellige NL is TrailrunnenNL nu dé partner van Columbia. Kom je bij ons lopen? Dan maken wij je blij met een flyer met een heel aantrekkelijke aanbieding, namelijk 30% korting op al je trailgear en kleding in de Outlet in Roermond. En ja, die prijzen zijn al heel scherp. Kom dus genieten van een toffe trail en trakteer jezelf op een ‘rondje Roermond’!

Herstellen als nooit tevoren

0.0% bier en een echte hersteldrank 

Dit Thrive recovery IPA  is een functioneel bier dat je fysiek herstel na het sporten bevorderdt. Deze funcionaliteit is wat Thrive echt uniek maakt. herstel na het sporten een ‘rondje rennen’. Vind jij t leuk om te genieten van de natuur? En hou je ook van duurlopen? Dan is dit perfect. Kijk eens bij onze trailverhalen, daar vind je alle info over dit biertje, wat niet alleen erg lekker is maar vooral ook goed voor je is! Geniet en beleef. 

Trainen in NL voor avonturen in het buitenland?

Bergtrails.com

Ja dat kan! En samen is altijd leuker! Want hoe gaaf als je allebei je eigen pad en passie volgt? En door verbinden je nog meer leuke dingen kunt doen? Allard & Jantiene wonen, leven en werken in de Franse Alpen. Zoveel als mogelijk genieten zij van het bergleven! Trailen, bergwandelen, fietsen, als het maar buiten is. Ze organiseren de meest fantastische trailreizen naar prachtige spots! Je kunt je een weekje heerlijk laten verwennen, genieten van hun hospitality en natuurlijk van alle mooie trails die daar liggen. Dagelijks trek je er op uit. Er zijn reizen naar een specifiek niveau, maar ze organiseren ook reizen in combi met een georganiseerd event daar! Hoe gaaf! Locals die je hun hotspots showen? En ja, onze verbinding? Nou, dat trainen voor al dat moois, dat doe je natuurlijk gezellig bij TrailrunnenNL! Want zodra het weer mag, staan wij voor je klaar met wekelijks een mooi evenement en met een aantal nieuwe trails met fikse hoogtemeters! Zo ben je straks helemaal klaar om op trailreis te gaan! Je kunt zelfs samen met je reisgenootjes onder het genot van een trailtje bij ons kennismaken! Nieuwsgierig? Kijk dan zeker eens op www.bergtrails.com en geniet van de mooie plaatjes! #Partners #Trailrunnen #Bergtrails #TrailrunnenNL #BergtrailsCOM

Ieder evenement snel geregeld

Ticketcrew.nl

Ticketcrew combineert een goed product met een persoonlijke touch. Meedenkend oplossend en creatief. Een perfecte combinatie in de wondere wereld van aanbieders van online ticketsystemen, die vaak geregeerd wordt door techneuten. Een menselijke aanpak, een gezellig kennismakingsgesprek, samen brainstormen over een passende oplossing en vriendelijkheid? Je vindt het bij Ticketcrew. Een van de grootste, maar zonder blabla. Gewoon, lekker praktisch, snel en professioneel. Wij zijn dan ook erg blij dat we samen met Ticketcrew aan dit avontuur beginnen! Want trailrunners houden ook niet van ingewikkelde systemen met veel te veel datavelden. Gewoon een ticket kopen, het liefst in zo min mogelijk klikken. 

Via Fred van Ticketcrew vonden wij niet alleen een super passende partner in het online aanbieden van tickets voor onze trailevenementen, maar ook Robert Peeters van Bear's Factory die voor ons zeer professioneel en passend de website en marketing inrichtte en Tim van Digital Donkey die ons aan een prachtig en supervet  logo en dito badges hielp! Kortom, mannen, jullie zijn fantastisch en echt een aanrader als je van creatief op maat, persoonlijk en professioneel houdt ;).
TOP