Alle trailrun evenementen

Hier vind je al onze trails! Of je nu kiest voor: slow-runnen, power walken, sportrusten, hardlopen, trailrunnen of run-walk-run: bij onze trails ben je van harte welkom! Geen tijdregistratie dus kom lekker genieten van een prachtige route, een mooi gebied en beleef een gezellige dag buiten. Klik op de trail voor verdere informatie en tickets. 

  • Wij organiseren alle trails op zaterdag en voor het ophalen van je startnummer ben je bij onze Regulars altijd vanaf 11:00 uur welkom bij ons. Om 11:30 uur is de start
  • Wij werken altijd samen met een toffe horecapartner! Hier kun je genieten van koffie/ thee of een lekker drankje en hapje aansluitend. Onze trails hebben een bourgondische inslag, dus genieten en beleven staat centraal;)
  • Als je online inschrijft, ontvang je een digitaal ticket per mail via TicketCrew ontvangen. Wanneer je deze op je telefoon laat zien, is dat voldoende voor het afhalen van je startnummer.
  • Kort voor de start is de briefing en hierin vertellen we je alles wat je moet weten om te kunnen gaan genieten van de route en het gebied. Samen met onze trail-host die hier regelmatig traint hebben we de mooiste paadjes voor je uitgezocht, waarvan je heerlijk kunt genieten en ontdekken.
  • Op de route is altijd een verzorgingspost waar onze vrijwilligers voor je klaar staan met een uitgebreid assortiment zoet (M&M's, winegums, tumtum en rozijnen) en zout (chips, pinda's, zoute stokjes en tucs), water, BYE sportdrank en cola. Er zijn geen bekertjes op de verzorgingsposten of bij de finish. Neem een Racevest of in ieder geval een drinkgordel of flesje water mee!
  • Met oranje pijlen is de route (10K/20K) uitgepijld
  • In de Racebrief die je daags vooraf ontvangt vind je alle belangrijke informatie en natuurlijk krijg je van ons ook de route/ GPX.
  • Beslis je op het laatste moment? Geen punt, op vrijdagavond sturen we nogmaals alle informatie via de mail. 

Wat is trailrunnen?

Trailrunnen is onverhard hardlopen door het bos. Los van tijd, prestatie of competitie, maar vooral gericht op genieten, ontdekken en beleven. Natuurlijk zet jij een prestatie neer die bij jou past, maar in tegenstelling tot een wegwedstrijd wordt er niemand ‘weggeduwd’. Wil je passeren en is het paadje smal? Mooi, als snelste kies jij de trail om de andere loper heen. Je waarschuwt even door bijvoorbeeld te zeggen: ‘Hallo, ik passeer even links’. Vriendelijkheid, respect voor elkaar, maar zeker ook voor de natuur. Trailrunners laten niets achter! Sterker nog: Trailrunners komen regelmatig met meer rommel uit het bos terug dan dat ze er mee in gingen.

Wil je beginnen met trailrunnen?

Gewoon doen! Nog nooit een trail gelopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want een afstand van een trail is al snel 1,5 tot 2x zwaarder dan een weg-loopje. En hoe ontdek je nu beter of dat wat voor jou is, dan door het te doen? Wij hebben bijna op al onze regulars een instap-afstand van 10K en omdat we geen tijdregistratie hebben mag je daar ook gerust 2,5 uur over doen. Het is echt geen schande om een stukje te wandelen of om even stil te staan voor een mooi uitzicht of fotomomentje. Kom jij bij ons ontdekken?

Wil jij een Ultra lopen? Van 20 naar 50km?

Bekijk het Start2Ultra programma van Cor

TOP

Om persoonlijke redenen

helaas voor nu geen trails


Lees hier mijn  persoonlijke verhaal

High Five,
Enjoy life

Cor MJ

This will close in 20 seconds