Over ons

TrailrunnenNL is jouw bekende partner voor de gezelligste trails in Nederland. Al geruime tijd organiseren wij trails in de mooiste gebieden van Zuid-Oost Nederland, oftewel Limburg en Gelderland. Laten je de kleinste paadjes ontdekken, single tracks afgewisseld met uitgestrekte heide, zand en bos. We doen alles zelf, of het nu gaat om de routes maken, de afstemming met de boswachter, het neerzetten van het evenement of de samenwerking met lokale horecapartners. Alles met passie en liefde. Wij verbinden vanuit ieders kracht.

Jij bent te gast in een prachtig gebied waar onze trail-host regelmatig traint en samen met ons een prachtige route voor je heeft gemaakt, je kunt genieten van iets lekkers bij onze horecapartner. Je wordt ontvangen door ons, samen met ons vaste topteam van betrokken vrijwilligers en krijgt in de briefing vooraf alles te horen over het gebied. In kleine groepen start je en vaak ben je binnen een paar honderd meter al zo goed als alleen in de natuur. Genieten en ontdekken van al het moois en heerlijk thuiskomen bij onze gezellige en gastvrije organisatie.

Cor & Geraldine, naast vriendje & vriendinnetje, werken wij al zo’n 13 jaar samen in verschillende projecten en voor verschillende organisaties. De rode draad is daarbij altijd verbinden en mensen in hun kracht zetten. Vanuit een brede achtergrond in coaching en persoonlijke ontwikkeling staan wij passievol in het leven waarbij genieten en ontdekken de belangrijkste waarde is.

Enjoy Life
Explore Nature

Cor van Disseldorp

De man met de baard

Over wie  al menig verwijzing naar de bekende The Barkley Marathons en dito race-director Lazarus Lake is gemaakt. Cor is een liefhebber van paadjes die geen paadjes zijn, ofwel barkley-style. Als racedirector ontvangt hij je, vertelt hij je alles over het gebied, de trails en onze aanpak en staat hij op je te wachten voor de bekende high-five op de finishlijn! Niet voor niets van de laatste tot de eerste. Want iedereen telt bij ons en wij doen niets met tijd of tijdsregistratie. Kortom, kom genieten en ontdekken en zeker weten dat jij straks ook regelmatig voor onze trails kiest!

Geraldine Beckers

Het meisje van de nummertjes

dat stiekem alles organiseert en regelt. Bij Geraldine kun je met al je vragen terecht. Niet alleen praktisch en over de trail(s), maar ook als je voor het eerst een trail loopt, of het wellicht een beetje spannend vindt. Met veel passie en liefde stelt ze je voor aan andere lopers en laat je op je gemak voelen. Bij TrailrunnenNL kennen wij jou, en jij ons. We doen dit samen met een topteam van ervaren traillopers die ons helpen als vrijwilliger. Of dat nu gaat om het bemensen van de verzorgingsposten of het uitpijlen van de route of ophalen van de pijltjes. We doen het samen en samen met en voor jou. Dat voel je, dat merk je en dat waarderen onze lopers aan ons.

TOP